+355694792000

DRITA HOLIDAY
Kush eshte DritaHoliday?

Me aktivizimin dhe rritjen e punes ne departamentin e pushimeve, agjensine baze Mergimi Air e ka ndare si departament ne veti Drita  Holiday fillimisht departamenti Holiday meret vetem me pushimet verore dimerore etj.
DritaHoliday po zhvillohet edhe me shume ne shume vende.

Travel System Online by AlbAsp.com