+355694792000

DRITA HOLIDAY
  Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Athena Pallas Village,Halkidiki 5*

Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Athena Pallas Village,Halkidiki 5*

 
Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Athena Pallas Village,Halkidiki 5*
Acrotel Hotel & Resorts,Halkidiki.Athena Pallas Village - 5* - DOUBLE - STANDARD - 355 Euro
Vaktet MENGJES-DARKE
Ne Athena Pallas Village,Acrotel Pallas Village,Halkidiki - Transport me Me makine private ose Bus +55 Eur vajtje -Ardhje

Athena Pallas ka 2 restorante te medha,dhe nje local noti dhr nje Spa te mire.WiFi  eshte falas I hapur midis dhomave te Allan Pallas dhe i vendosur ne drunjte e bajameve dhe I mbuluar me gure. Te gjitha dhomat jane te pajisura me Tv satellite,ajer te kondicionuar dhe minibar.Athena Pallas Village ofron nje qender  spa ,e cila ka dhoma masazhi, sauna, hammam dhe pishine te brendeshme te ngrohte , banje turke,Xhakuzi. Vizitoret gjithashtu  mund te zgjedhin 3 nga  pishinat per freskim.Restoranti kryesor, Doxato,ka nje mengjes te pasur dhe darke ne bufe. Pjatat tradicionle sherbehen ne tavernen e Agean Taste me pamje nga pishina.Aty gjenden 3 bare me vakte te shkurtera prane pishines.Pjesa e spa pervec hotelit  ofron pishina per femije dhe ndeshje tenisi. Sherbimet e biznesit, sherbimet e dasmave,asistenca e paketave turistike,jane ne dispozicion.Lejohet parkimi brenda ambjentit.Banje turke,XhakuziGjithcka qe nuk u permend me siper!
 
 

 
  Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Athena Pallas Village,Halkidiki 5*  
  Nisja 08/07/2016 dhe Kthimi 12/07/2016  
 

Cmimi Adult :

355 Euro

Femije 5-12 vjec :

0 Euro

Foshnje 0-5 vjec :

0 Euro

 
  Selekto sa persona do marin pjese ne kete oferte  
 

Te rritur :

Femije 2-12 vjec :

Foshnje 0-2 vjec :

 
 
 
   
     
   
 
 

Travel System Online by AlbAsp.com