+355694792000

DRITA HOLIDAY
  Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Elea Village Hotel,Halkidiki

Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Elea Village Hotel,Halkidiki

 
Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Elea Village Hotel,Halkidiki
Acrotel Hotel & Resorts,Halkidiki.Elea Village 3 *** - 3* - DOUBLE - AI - 245 Euro
Vaktet MENGJES-DARKE
Ne Elea Village Hotel.Halkidiki - Transport me Me makine private ose Bus +55 Eur vajtje -Ardhje

Akomodimi:

  • ·         Komoditet dhe dhoma te vecanta me te gjitha kushtet dhe pamje shkelqyese  te cilat ofrojne moment relaksi dhe kenaqesie.
  • ·Qendrimi ne zonen e relaksit eshte I mrekullueshem. Elea village eshte nje hotel me trey je.Ushqimi eshte I fresket dhe shoqeria e stafit eshte e mrekullueshme.

  • ·         Ofrohet : mengjes,drake,darke dhe  all inclusive
  • ·         Pijet qe sherbehen:uzo ,birre dhe pije freskuese …


 
 

 
  Halkidiki 08/07 -12/06 , 2016 - Elea Village Hotel,Halkidiki  
  Nisja 08/07/2016 dhe Kthimi 12/07/2016  
 

Cmimi Adult :

245 Euro

Femije 5-12 vjec :

0 Euro

Foshnje 0-5 vjec :

0 Euro

 
  Selekto sa persona do marin pjese ne kete oferte  
 

Te rritur :

Femije 2-12 vjec :

Foshnje 0-2 vjec :

 
 
 
   
     
   
 
 

Travel System Online by AlbAsp.com