+355694792000

DRITA HOLIDAY
  Halkidiki 08/07 -12/07 - Halkidiki,Hanioti Palace 4 *, 493 EURO per person ne dhome dyshe

Halkidiki 08/07 -12/07 - Halkidiki,Hanioti Palace 4 *, 493 EURO per person ne dhome dyshe

 
Halkidiki 08/07 -12/07 - Halkidiki,Hanioti Palace 4 *, 493 EURO per person ne dhome dyshe
Halkidiki,Hanioti Palace,Hanioti - 4* - DOUBLE - STANDARD - 493 Euro
Vaktet MENGJES-DARKE
Ne Hanioti Palace,Halkidiki - Transport me Me makine private ose Bus +55 Eur vajtje -Ardhje

 Sherbimet ne dhoma:

-ka fitness dhe sherbim ne sauna. Ofrohet system Wi-fi I lire,dhoma te pasuara me ajer te kondicionuar.

-dhomat ne Hainioiti jane te dekoruara me finese te  vecante.Cdo dhome ka nje mini frigorifer,banje  private me dush dhe nje televizor.

-Stili I mengjesit ne Hanioti eshte ne bufe dhe kafebar eshte i hapur.Interneti eshte present ne cdo ambjent.Embelsira ,akullore dhe vakt I shkurter.

 Aktivitetet qe ofrohen jane:

Dhome lojerash me tabele tenisi te hapura gjithmone,ndersa vizitoret mund te relaksohen ne ambjentin  e sateliteve televiziv.Plazhi ofron sporte ne uje etj.

 Gjithcka qe nuk u permend me siper!

 
 

 
  Halkidiki 08/07 -12/07 - Halkidiki,Hanioti Palace 4 *, 493 EURO per person ne dhome dyshe  
  Nisja 08/07/2016 dhe Kthimi 12/07/2016  
 

Cmimi Adult :

493 Euro

Femije 5-12 vjec :

0 Euro

Foshnje 0-5 vjec :

0 Euro

 
  Selekto sa persona do marin pjese ne kete oferte  
 

Te rritur :

Femije 2-12 vjec :

Foshnje 0-2 vjec :

 
 
 
   
     
   
 
 

Travel System Online by AlbAsp.com